.::Prolog::.

Sziasztok drágáim! 

Gondoltam új történetbe kezdek, ami kicsit régebben jutott eszembe, de mára összeállt. Tudnotok kell már az elején, hogy én már tudom mi lesz a vége, és ezúttal nem tudtok befolyásolni!:D Csak, mert máskor igen...

A többi rész hosszabb lesz valamennyivel, de ez csak egy prológus.Remélem ezen történet esetében is számíthatok feliratkozókra, és  kommentekre is!

Talán előfordul majd, hogy közvélemény kutatást tartok itt oldalt egy szavazással, de jobban szeretném, ha a véleményeteket kommentben jeleznétek, az úgy sokkal személyesebb, bővebben tudtok közölni dolgokat. Ne feledjétek, én szeretem olvasni a véleményeteket! 

Lépjetek be a csoportba is, ha kíváncsiak vagytok a legújabb fejleményekre! -> [CSOPORT

×××

Prológus: 

Hűvös, sötét éjszaka volt és az eső hatalmas cseppekben verte az ablaküvegeket. A szobában az egyetlen fényforrás az ablakon beszűrődő hold fénye volt, amely utat tört magának a sötétítőfüggöny anyagai között terpeszkedő résen. Telihold éjszakája… Mady óvatos léptekkel surrant be a házba, és alaposan körülnézett. Amennyire a sötétben látszott, fényűzés jellemezte a házat. Talán még arany szegélyek is voltak a falakon, mert a hold baljós fényétől itt-ott csillogott az egész. A hálószobába sietett, óvatosan az alvó ember fölé hajolt, alaposan megnézte magának a fickót. Pufók idősebb férfi, enyhén kopaszodó. Valószínűleg csak azért kell meghalnia, mert útjába került egy másik alaknak, de a lány nem törődött ezzel, csak cselekedett. Az alvó pasasra vetette magát, és azonnal a szájára tapasztotta egyik kezét, a másikban már a tőr várta főszerepét. A férfi rémülten kinyitotta a szemeit, de reagálni már nem tudott, torkát a hold fényében ezüstösen villanó tőr metszette keresztül. Szenvedett még néhány másodpercig, majd szemei lassan üvegessé, kifejezéstelenné váltak. Eltűnt belőle a rémület. Elhagyta az élet is, mialatt a vörös folyadék büszkén áramlott a tőr által okozott vágáson keresztül. A lány halvány mosolyt engedett meg magának abban a pillanatban. Újabb név kipipálva. 

Mady csapattal dolgozott, akik segítettek neki, ha úgy hozta a szükség. Természetesen a test elszállításában, mert „egy ilyen kicsi lány, nem tudja elvégezni ezt egyedül” mondogatta mindig az apja. Jobban mondva a nevelő apja, de ez már egy bonyolultabb történet része.

3 héttel később:

06.22
– Elnézést, nagyon sajnálom – mondta bűnbánóan a fiúnak, és egy szalvétával kezdte törölgetni a rá borult kólát, míg az csak mosolygott, és próbálta leállítani.
– Semmi baj, komolyan – mondta, majd továbbra is a lányt nézte, aki párduc mintás ruhát viselt, s ezt az biztató jelnek tekintette.
– Esetleg meghívhatlak egy új kólára? – kérdezte Mady, kissé zavartan. Legalábbis határozottan ezt a látszatot akarta kelteni. – Amit nem borítok rád – tette hozzá, és lehajtotta a fejét.
– Ha ragaszkodsz hozzá – emelte maga mellé kezeit megadóan a fiú, mire Madison Cooper barátságosan mosolygott. Így ismerkedtek meg. Talán túl egyszerűen, könnyedén, mint máskor is. A lány útjába nem állhatott soha semmi. Egy dolgot kivéve, de ezzel akkor még nem számolhatott.

A ragyogó szemekbe nézett, és eszébe jutott a megbízás. Izgatottabb volt, mint máskor. A feladat kihívás, a célpont pedig eltérő a többitől. Kapcsolatba kellett lépnie vele a hatékonyság érdekében, hiszen ilyen népszerű célpontja még nem volt. Eszébe jutott az éjszaka, mikor minden elkezdődött. 

[Késő éjszaka volt, a hold fénye csillogott a nedves aszfalton, az világította be az előttem álló utat. Magabiztosan lépkedtem a hűvös Anglia éjszakájában és közeledtem legújabb megbízómhoz. Egy hatalmas fekete autó mellett állt, és izgatottan várt rám. Talán nem is az izgatott a megfelelő szó erre. Rémült volt és ideges, mégis makacsul várt és várt. Nem gyorsítottam a lépteimen, így mire oda értem a férfi olyan lázban égett, hogy a saját nevét sem tudta volna megmondani hirtelen. 

Hidegen mosolyogva megálltam a jól megtermett alakkal szemben, és bólintással jeleztem, mondhatja. Az az ember majdnem kétszer akkora volt, mint én mégis úgy reszketett, mint a nyárfalevél. Bár arcának határozott vonásait a hold fénye még inkább kiemelte, az arra kiült bizonytalan szorongás mégis elcsúfította. Nevetségesen mutatott. A pasas magyarázkodásba akart kezdeni, de azonnal leintettem.
Nem kellenek okok. Nem ítélkezem, én csak a végrehajtó vagyok – jelentettem ki nyersen, mire felém nyújtotta a köteg pénzt. Elvettem tőle, és amíg én megszámoltam ő vázolni kezdte a helyzetet. A célpont nevét, és a vele kapcsolatos információkat. 

Végül egy újabb megbízással gazdagabban hátat fordítottam a magas férfinak, és se szó se beszéd, faképnél hagytam.] 

– Ha megadnád a számod, talán később is összefuthatnánk – ajánlotta fel a fiú rövid ismerkedésük után, ezzel köddé foszlatva az emlékképet.
– Csak nem, ennyire tetszett az akcióm? – húzta fel egyik szemöldökét a lány, és egy szalvétára írta a számot.
– Talán – nevetett a fiú, a szalvétát megragadva elköszönt, és elsétált. 

Mady valójában arra számított, hogy nehezebb dolga lesz. Erőszakoskodásra készült, és mindenféle praktikákra, amivel megnyerheti a fiút. Azonban úgy tűnt, nála volt a szerencse, ahogy mindig. Elég volt a bájos mosoly és az esetlen, alázatosság, amit próbált elérni. 


18 megjegyzés:

 1. Jajj, vajon ki lehet?? :-D

  Oké, bocs. Meg fogok lepődni ettől függetlenül, mert bennem mind az 5 iránt erősen él a remény. Igazából számomra a legszebb az lenne, ha Harry lenne az, és a végén sikerülne a küldetés... *.* Nem, nem kívánom senki halálát, csak az, na... :-D

  Nagyon tetszett ez a felturbózott prológus, bár nekem az előzővel sem voltak egetrengető problémáim, csak amit neked is megírtam. De ez az új sokkal jobb!!
  Kicsit izgultam, kicsit véres volt, kicsit spoilerezett, kicsit király volt! ;-)

  xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Erre nem nagyon tudok semmit mondani. Nyílt lapokkal akartam játszani, és a te tanácsodra titkoltam el végül. Csakis azért, hogy a szavazás segítségével kiderítsem, mit képzelnek el rólam az olvasók. Nem tennék most utalásokat, majd később.
   Örülök, hogy végülis tetszett az új verzió:D
   ~xx

   Törlés
 2. Nekem nagyon tetszik, ez a "gyilkoló gép" amit a lány testesít meg, remek ötlet volt.
  Blogról blogra fejlődsz, én már nagyon várom az 1. részt :)
  xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Próbálom most egy másik oldalamat beletenni. Ez most jellemző lesz:D
   Igyekszem, de előbb a másikon évadzárást tervezek.
   ~xx

   Törlés
 3. Nagyon izgalmasan hangzik! Engem kifejezetten érdekel a történet, nagyon jó ötleteid vannak. Várom az első részt! :)

  puszi, Cami

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Igyekszem egyedi lenni. Az első részt elvileg a tanév lezárása után teszem fel, de fogalmam sincs, mikor lesz az.
   ~xx

   Törlés
 4. Hű.... nagyon megfogott ez a történet.. Miközben olvastam egyszerűen nehezebb lett a a levegő vételem, és a szám is kiszáradt. Teljesen lekötött ez a prológus. Én a Niallöset is olvastam és az is nagyon jó. Komolyan, minél több blogot írsz, annál fejlettebb leszel. Iszonyúan megtetszett, hogy van benne vér, és hogy a lány egy kétszínű, hidegvérű gyilkos. A személy melyet megtestesít nagyon karaktere és érdekes. Csak így tovább, és minél hamarabb írd meg az első fejezetet (:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett. Kicsit féltem egy 1D történetbe vért rakni, de ennél még több is lesz, ne aggódj:DD Remélem is, hogy megéri egyre több blogot írnom, különben lehúzhatom magam a vécén:D
   A lányt pedig szerettem volna úgy kialakítani, hogy ne legyen nyálas nőcske, de ne azért ne legyen, mert nem tetszik neki, vagy mert egy bunkó. Egyszerűen a neveltetése és a küldetés miatt.
   ~xx

   Törlés
 5. Ez valami...te jó ég. Ha a te írásodról kell leírnom szavakban, nem megy. Egyszerűen nem megy. Én imádom. Ezt is, a Niall-eset is. Nagyon szép fogalmazol, és egyszerűen beleszerettem az írásodba. *-*
  Annyira örülök, hogy megtaláltalak facen, remélem nem idegesítelek. :)

  xx,

  Cece S.T.

  U.I.: Én is Harry-ben reménykedem. ^^ :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Boldog vagyok, ha tetszik, amit írok. Komolyan. Örülök én is, hogy megtaláltál, és nem. nem idegesítesz:D
   ~xx

   U.I.: Miért mindig Harry?:DD

   Törlés
  2. Mert imádom *-* Úgy, ahogy te Niall-t. :D (Gondolom ő a kedvenced)

   Egyébként a sztorihoz Harry illene. :) (Szerintem).

   Törlés
  3. Miközben erre akartam egy hosszú választ adni, rájöttem, hogy van egy ötletem... na mindegy lényegében igen... Ő a "kedvencem".

   De miért akarná Harryt kiiktatni valaki a bandából? Hiszen ő mindenki kedvence!:DD

   Törlés
 6. Szia!!!!! Ennél a blogodnál is foglak kísérteni. Persze, ha nem gond. Hááááát tudod mit gondolok???? Zseniális. Most nem tudom melyik blogodat szeretem jobban. Valamiért úgy érzem, hogy ez a blog is ugyanannyira jó lesz mint a másik. Nem is értem miért. :) Igazából tudom. Azért, mert jobb vagy, mint egy profi író. És nem túlzok. Nem szokásom. Kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebből a töriből. Puszi!!!!!!!!! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aj, bocs. Kicsit későn válaszolok. Örülök, hogy itt is "kísértesz":DD
   Nagyon köszönöm a kedves szavaidat! Tényleg nagyon jól esik:D
   ~xx

   Törlés
 7. Szia!
  Megmondanád nekem milyen zene megy a trailer alatt?
  Egyébként nagyon jó a történet is, és még szépen is fogalmazol!
  Én nem szeretem az 1D-s fanfictionokat, de ezt olvasni fogom, mert érdekel mit hozol ki belőle!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mától a zenét letölthetitek itt!:D -> http://hitgirlbyannie.blogspot.hu/p/downloads.html

   Örülök, ha megfogott a történet is még fanfiction volta ellenére is:D
   ~xx

   Törlés
 8. Szia! :)

  Imádom a blogod, bár egy kicsit hasonlít az enyémhez, DE le sem szarom, mert egyszerûen imàdom :D
  Am, meg azt szerettem volna kérdezni, hogy a trailerbõl ( kurva jó lett *-* ) hogy hívják a lányt? Igazi névvel xd

  VálaszTörlés